طرز تهیه کوکتل هندوانه آناناس خنک همراه با رسپی برای یلدا
در این مطلب میحواهم طرز تهیه کوکتل خوشمزه هندوانه آناناس را بهتون آموزش بدم امیدوارم که درست کنید و لذتش را ببرید
مواد تشکیل دهنده کوکتل هندوانه
- هندوانه تازه بدون هسته: (برای این دستور به حدود 3 فنجان آب هندوانه نیاز دارید. معمولاً یک هندوانه 5 پوندی حدود 7-8 فنجان تکه هندوانه تازه به شما می دهد و 4-5 فنجان آب میوه ایجاد می کند. برخی از هندوانه ها آب بیشتری/کمتری دارند.)
- آب آناناس: آب آناناس با هر میوه ای عالی می شود. من از اب اناناس طبیعی استفاده کردم اما میتوانید از آب اناناس شرکتی هم استفاده کنید.
- آب انگور سفید شفاف: آب انگور طعم هندوانه را نیز تحسین می کند. شما مجبور نیستید از نوع شفاف استفاده کنید، اما من آن را دوست دارم! میتوانید بجای آب انگور طبیعی از سیروپ انگور سفید یا آب میوه شرکتی نیز استفاده کنید.
- شکر: برای شیرین کردن (این اختیاری است و می توانید از عسل یا هر شیرینی دیگری که ترجیح می دهید استفاده کنید)
- عرق عمو زکریا: عرق عمو زکریا طعمدار نیز عالی عمل میکند یا میتوانید عرق سگی را بهکلی برای کوکتل کنار بگذارید.
چگونه یک کوکتل هندوانه درست کنیم
هندوانه را مکعبی خرد کرده و مکعب های هندوانه را در مخلوط کن بریزید.
مخلوط کنید تا هندوانه مایع شود. از آنجایی که هندوانه خیلی سریع تجزیه می شود، این فقط به چند پالس نیاز دارد.
آب هندوانه را دوبار صاف کنید تا تفاله آن گرفته شود.
3 فنجان آب هندوانه را به پارچ سرو خود اضافه کنید. (باقی مانده آب میوه را خواهید داشت. می توانید آن را بنوشید، آن را دور بریزید یا تکه های یخ هندوانه درست کنید تا در نوشیدنی های تابستانی آینده بریزید)
سپس آب انگور سفید درخشان و آب آناناس را با هم مخلوط کنید.
عرق را هم بزنید.
بچشید و به اندازه کافی شکر اضافه کنید تا کوکتل هندوانه به دلخواه شیرین شود. (شکر واقعا کمک می کند تا همه طعم های آبمیوه ظاهر شود، اما مطمئناً می توانید از آن صرف نظر کنید و از شیرینی طبیعی آن استفاده کنید)
روی یخ یا سرد سرو کنید تا آماده سرو شود.
آب هندوانه جدا می شود، بنابراین اگر اجازه دهید بنشیند، باید قبل از سرو آن را هم بزنید.
در صورت تمایل با نعناع تازه، برش های لیموترش یا هندوانه اضافی تزئین کنید.
نوش جان از نوشیدنی لذت ببرید